YRITTÄJÄN TARINA

Suuri intohimoni on kuulla tarinoita ihmisten elämästä. Mitä valintoja he ovat tehneet ja millaisia polkuja heidän elämänsä on kulkenut. Olen empaattinen vierelläkulkija, joka kuuntelee, kyselee ja osaa luoda kullekin tarinalle arvoisensa julkaisumuodon.

Olen myös kiinnostunut kuulemaan millaisia virstanpylväitä yritystarinoiden taustalla on ja millaisia ovat yrityksen perustajien, johtajien ja työntekijöiden vaiheet osana yrityksen historiaa. Näistä tarinoista luon aistivoimaisia historiikkeja, jotka voivat tavallisesta kirjallisesta teoksesta poiketen olla myös digitaalisia ja visuaalisia toteutuksia.

Kiinnostukseni historiaan ja elämäntarinoihin syttyi jo nuorena kuunnellessani vanhempieni ja isovanhempieni tarinoita menneistä ajoista. Nostalgian kaipuuni ilmenee myös tanssiharrastuksissani: nautin pyörähtelystä tanssilavoilla vanhojen iskelmien tahdissa ja rytmikkäissä kuvioissa rock ’n swing -tanssien tahtiin.

Minna Akiola
yrittäjä
Historiapalvelu Havina

p. 040 569 5211
minna@historiapalvelu.fi

SISÄLTÖTOIMISTO

Pitkä taipaleeni Sisältötoimisto Akiola-Media Oy:n yrittäjänä on antanut minulle perspektiiviä ja työkaluja henkilöhistorioiden ja yritystarinoiden taltioimiseen. Laajaan verkostooni kuuluu yhteistyökumppaneita monilta eri aloilta, joiden osaamisesta on hyötyä myös historiikkien ja elämäkertojen luomisessa. Yksi esimerkki digitaalisesta historiikista on Akiola-Median 10-vuotisjuhlajulkaisu.

TUTUSTU JUH­LA­JUL­KAI­SUUN
AKIOLA-MEDIA OY 10 VUOTTA
Akiola-Median 10-vuotisen taipaleen suurimmat käänteet on koottu digitaliseen historiikkiin, jollaisia teemme myös asiakkaillemme.
Kuopio Tanssii ja Soi ry:n 50 v. juhlakirjan (2019) innoittava ja laaja työ toteutettiin yhteistyön voimin. Minna Akiola tiimeineen vastasi julkaisun visuaalisesta ilmeestä. Yhteistyö oli mutkatonta, sujuvaa ja miellyttävää – kiitos Minna!

Olemme tanssifestivaalien edelläkävijänä ylpeitä tyylikkäästä ja edustavasta julkaisustamme. Jorma Uotisen, ex-taiteellisen johtajamme sanoin ”ei menny häppeen puolelle”. On ilo antaa tämä juhlakirja lahjaksikin!
Anna Pitkänen, Festival Director
Kuopio Tanssii ja Soi ry
Historiapalvelu Havinan Minna Akiola suunnitteli Kuvan ja musiikin liitto –teokseni ulkoasun ja toimitti osan teksteistä. Yhteistyö Minnan kanssa sujui hyvin. Olen täysin tyytyväinen kaikkeen mitä saimme aikaan. Suosittelen Historiapalvelu Havinaa lämpimästi. Teos oli hieno saavutus, se on otettu hyvin vastaan.
Eero Hyvärinen, taiteilija, kulttuurivaikuttaja
Leppävirta
Historiapalvelu Havinan Minna Akiola tiimeineen suunnitteli Kuopion Vanhustenkotiyhdistyksen 50-vuotishistoriikin ulkoasun, taittoi teoksen kirjaksi ja osallistui sen kuvasuunnitteluun. Tekijät ottivat hyvin huomioon asiakkaan mielipiteitä ja pysyivät aikataulussa. Voin suositella Historiapalvelu Havinan palveluita!
Sirpa Luttinen, toiminnanjohtaja
Kuopion Vanhustenkotiyhdistys ry
Minna Akiola teki graafisen suunnittelun ja taiton kirjoittamaani kirjaan Ilo aina korkealla paistaa taikka sataa. Yhteistyö oli erittäin joustavaa ja mutkatonta. Lopputulos oli tyylikäs ja ammattimainen. Voin vilpittömästi suositella Minnaa.
Sippe Akiola
Kuopio
PIENI PALA HISTORIAA!
OTA YHTEYTTÄ