ELÄMÄKERRAT

Elämäkerta voi olla kirjaan kirjattu tarina henkilön elämänvaiheista, kuvakollaasi, video tai vaikkapa keittokirja suvun lempiresepteistä tarinoin höystettynä. Se voi olla myös nauhalle taltioitu haastattelu, jota suku voi työstää myöhemmin parhaaksi katsomallaan tavalla. Tärkeintä on muistojen ja elämänkokemusten taltioiminen tuleville sukupolville.

YKSITYISILLE

Toteutamme elämäkertoja tarvittaessa kokonaispalveluna ensimmäisestä haastattelusta painovalmiiksi tuotteeksi asti. Lisäksi autamme tarpeen mukaan myös elämäkertateoksen omatoimisessa kirjoittamisessa, sen rungon suunnittelussa tai kirjan taittamisessa. Havinalta on mahdollista tilata myös erilaisia yhdistelmiä haastatteluista, kuvien valinnasta, taitosta ja elämäkerran kirjoittamisesta. Kuljemme rinnalla koko elämäkerran toteutuksen ajan.

YRITYKSILLE

Historiikin sijasta yrityksen perustajan, perustajasuvun tai -perheen tarinan voi koota myös elämäkertaan. Tällöin tarinassa uppoudutaan yrityksen merkkipaalujen sijasta enemmän suvun sisäisiin tarinoihin tai perustajan elämänvaiheisiin.

ELÄMÄKERRAN TAI HISTORIIKIN
TAITTO
Autamme, jos tarvitset teoksellesi ammattitaitoisen taittajan. Tarvittaessa luomme samasta sisällöstä myös digitaalisen historiikin tai elämäkerran.
Kuopio Tanssii ja Soi ry:n 50 v. juhlakirjan (2019) innoittava ja laaja työ toteutettiin yhteistyön voimin. Minna Akiola tiimeineen vastasi julkaisun visuaalisesta ilmeestä. Yhteistyö oli mutkatonta, sujuvaa ja miellyttävää – kiitos Minna!

Olemme tanssifestivaalien edelläkävijänä ylpeitä tyylikkäästä ja edustavasta julkaisustamme. Jorma Uotisen, ex-taiteellisen johtajamme sanoin ”ei menny häppeen puolelle”. On ilo antaa tämä juhlakirja lahjaksikin!
Anna Pitkänen, Festival Director
Kuopio Tanssii ja Soi ry
Historiapalvelu Havinan Minna Akiola suunnitteli Kuvan ja musiikin liitto –teokseni ulkoasun ja toimitti osan teksteistä. Yhteistyö Minnan kanssa sujui hyvin. Olen täysin tyytyväinen kaikkeen mitä saimme aikaan. Suosittelen Historiapalvelu Havinaa lämpimästi. Teos oli hieno saavutus, se on otettu hyvin vastaan.
Eero Hyvärinen, taiteilija, kulttuurivaikuttaja
Leppävirta
Historiapalvelu Havinan Minna Akiola tiimeineen suunnitteli Kuopion Vanhustenkotiyhdistyksen 50-vuotishistoriikin ulkoasun, taittoi teoksen kirjaksi ja osallistui sen kuvasuunnitteluun. Tekijät ottivat hyvin huomioon asiakkaan mielipiteitä ja pysyivät aikataulussa. Voin suositella Historiapalvelu Havinan palveluita!
Sirpa Luttinen, toiminnanjohtaja
Kuopion Vanhustenkotiyhdistys ry
Minna Akiola teki graafisen suunnittelun ja taiton kirjoittamaani kirjaan Ilo aina korkealla paistaa taikka sataa. Yhteistyö oli erittäin joustavaa ja mutkatonta. Lopputulos oli tyylikäs ja ammattimainen. Voin vilpittömästi suositella Minnaa.
Sippe Akiola
Kuopio
PIENI PALA HISTORIAA!
OTA YHTEYTTÄ