KIRJOJEN TAITTO

Meillä on useiden vuosien kokemus kirjojen ulkoasun suunnittelusta ja taitosta. Olemme taittaneet muun muassa Kuopio Tanssii ja Soi ry:n ja Kuopion vanhustenkotiyhdistyksen historiikit sekä useita elämäkertoja. Kysy lisää, jos tarvitset teoksellesi ammattitaitoisen taittajan. Tarvittaessa luomme samasta sisällöstä myös digitaalisen historiikin tai elämäkerran.

LEHTIEN TAITTO

Taitamme ja suunnittelemme myös aikakauslehdet ja sidosryhmäjulkaisut vakaalla ammattitaidolla. Havinan perustaja Minna Akiola työskenteli ennen yrittäjyyttään 11 vuoden ajan Otavamedia Oy:ssä Tekniikan Maailma- ja Enter-lehtien graafikkona. Tällä hetkellä Akiola toimii A-lehtien kustantaman Tuulilasi-lehden AD:na. Lisäksi taittokokemusta on Metsästys- ja Kalastus-, Erä-, Vene-, sekä Kauneus ja Terveys-lehtien taitosta.

ARKISTO- JA DIGITOINTIPALVELUT

Autamme yrityksiä historian taltioimisessa, opastamme millaisia aineistoja kannattaa säilöä ja miten. Autamme myös vanhojen arkistojen läpikäymisessä ja kuvien sekä asiakirjojen digitoimisessa. Tarvittaessa kokoamme muistitiedon talteen haastatteluin.

ESITTELYSSÄ:
DI­GI­HIS­TO­RII­KIT
Historiikki voi olla myös virtuaalinen toteutus, verkkosivusto tai vaikka sarja sosiaalisen median julkaisuja juhlavuotenne ajan.
Kuopio Tanssii ja Soi ry:n 50 v. juhlakirjan (2019) innoittava ja laaja työ toteutettiin yhteistyön voimin. Minna Akiola tiimeineen vastasi julkaisun visuaalisesta ilmeestä. Yhteistyö oli mutkatonta, sujuvaa ja miellyttävää – kiitos Minna!

Olemme tanssifestivaalien edelläkävijänä ylpeitä tyylikkäästä ja edustavasta julkaisustamme. Jorma Uotisen, ex-taiteellisen johtajamme sanoin ”ei menny häppeen puolelle”. On ilo antaa tämä juhlakirja lahjaksikin!
Anna Pitkänen, Festival Director
Kuopio Tanssii ja Soi ry
Historiapalvelu Havinan Minna Akiola suunnitteli Kuvan ja musiikin liitto –teokseni ulkoasun ja toimitti osan teksteistä. Yhteistyö Minnan kanssa sujui hyvin. Olen täysin tyytyväinen kaikkeen mitä saimme aikaan. Suosittelen Historiapalvelu Havinaa lämpimästi. Teos oli hieno saavutus, se on otettu hyvin vastaan.
Eero Hyvärinen, taiteilija, kulttuurivaikuttaja
Leppävirta
Historiapalvelu Havinan Minna Akiola tiimeineen suunnitteli Kuopion Vanhustenkotiyhdistyksen 50-vuotishistoriikin ulkoasun, taittoi teoksen kirjaksi ja osallistui sen kuvasuunnitteluun. Tekijät ottivat hyvin huomioon asiakkaan mielipiteitä ja pysyivät aikataulussa. Voin suositella Historiapalvelu Havinan palveluita!
Sirpa Luttinen, toiminnanjohtaja
Kuopion Vanhustenkotiyhdistys ry
Minna Akiola teki graafisen suunnittelun ja taiton kirjoittamaani kirjaan Ilo aina korkealla paistaa taikka sataa. Yhteistyö oli erittäin joustavaa ja mutkatonta. Lopputulos oli tyylikäs ja ammattimainen. Voin vilpittömästi suositella Minnaa.
Sippe Akiola
Kuopio
PIENI PALA HISTORIAA!
OTA YHTEYTTÄ