HISTORIIKIT

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä niiden historian taltioimisessa. Historiikki voi olla laaja ja arvokas juhlakirja tai minihistoriikki, kuten lehtinen tai kirjanen. Parhaimmillaan historiikki tukee sisältömarkkinointia kertoen yhtiön tarinaa. Ammattitaitoiset toimittajamme osaavat poimia laajasta materiaalista oleellisimman ja pukea sen kiinnostavaksi tarinaksi. Tarvittaessa voit tilata vain osatoteutuksen, kuten historiikin rungon laatimisen, juhlavuoden juhlallisuuksien suunnittelun tai tarinoiden taltioimisen haastatteluin tulevaa käyttöä varten.

Digihistoriikit

Historiikki voi olla myös virtuaalinen toteutus, verkkosivusto tai vaikka sarja sosiaalisen median julkaisuja juhlavuotenne ajan. Suunnittelemme parhaan tavan, jolla juuri teidän yrityksenne tai yhteisönne tarina kerrotaan nykyisille ja tuleville verkostoillenne. Digitaalisen historiikin voi luoda myös yksittäisestä projektista tai sen osasta, jolloin se toimii osana projektin dokumentointia ja markkinointia.

VIDEOHISTORIIKIT

Käsikirjoitamme ja luomme historiastanne visuaalisen ja jouhevasti etenevän videon. Videolla ääneen pääsevät niin yrityksen tai yhteisön merkkihenkilöt kuin työntekijät ja asiakkaatkin. Videota on helppo hyödyntää markkinoinnissa, ja se on mahdollista yhdistää myös osaksi digitaalista historiikkia.

Ohessa 3D Talolle luomamme videohistoriikki Design Space -ohjelmiston kehitysvaiheista. Video on osa laajempaa virtuaalihistoriikkia.

YRITYKSEN MERK­KI­HEN­KI­LÖN
ELÄMÄKERTA
Elämäkerta voi olla tarina yrityksen merkkihenkilön elämän virstanpylväistä tai sanoiksi puettu kertomus yrittäjäperheen tai -suvun vaiheista.
Kuopio Tanssii ja Soi ry:n 50 v. juhlakirjan (2019) innoittava ja laaja työ toteutettiin yhteistyön voimin. Minna Akiola tiimeineen vastasi julkaisun visuaalisesta ilmeestä. Yhteistyö oli mutkatonta, sujuvaa ja miellyttävää – kiitos Minna!

Olemme tanssifestivaalien edelläkävijänä ylpeitä tyylikkäästä ja edustavasta julkaisustamme. Jorma Uotisen, ex-taiteellisen johtajamme sanoin ”ei menny häppeen puolelle”. On ilo antaa tämä juhlakirja lahjaksikin!
Anna Pitkänen, Festival Director
Kuopio Tanssii ja Soi ry
Historiapalvelu Havinan Minna Akiola suunnitteli Kuvan ja musiikin liitto –teokseni ulkoasun ja toimitti osan teksteistä. Yhteistyö Minnan kanssa sujui hyvin. Olen täysin tyytyväinen kaikkeen mitä saimme aikaan. Suosittelen Historiapalvelu Havinaa lämpimästi. Teos oli hieno saavutus, se on otettu hyvin vastaan.
Eero Hyvärinen, taiteilija, kulttuurivaikuttaja
Leppävirta
Historiapalvelu Havinan Minna Akiola tiimeineen suunnitteli Kuopion Vanhustenkotiyhdistyksen 50-vuotishistoriikin ulkoasun, taittoi teoksen kirjaksi ja osallistui sen kuvasuunnitteluun. Tekijät ottivat hyvin huomioon asiakkaan mielipiteitä ja pysyivät aikataulussa. Voin suositella Historiapalvelu Havinan palveluita!
Sirpa Luttinen, toiminnanjohtaja
Kuopion Vanhustenkotiyhdistys ry
Minna Akiola teki graafisen suunnittelun ja taiton kirjoittamaani kirjaan Ilo aina korkealla paistaa taikka sataa. Yhteistyö oli erittäin joustavaa ja mutkatonta. Lopputulos oli tyylikäs ja ammattimainen. Voin vilpittömästi suositella Minnaa.
Sippe Akiola
Kuopio
PIENI PALA HISTORIAA!
OTA YHTEYTTÄ